latinica  ћирилица
18/12/2018 |  16:21 ⇒ 16:22 | Аутор: Б92

Стојковић продужио уговор са Звездом до 2022. године

Десни бек Црвене звезде Филип Стојковић продужио је у уторак уговор са клубом.
Стојковић продужио уговор са Звездом до 2022. године (Фото: FK Crvena zvezda) -
Стојковић продужио уговор са Звездом до 2022. године (Фото: FK Crvena zvezda)

Иако је зимска пауза почела, у Црвеној звезди се и даље ради, па је послије Милана Павкова параф на нову сарадњу ставио и момак поникао у омладинској школи.

Стојковић је продужио вјерност на још три и по године, па нови уговор траје до љета 2022.

Продужетак сарадње овјерио је у друштву предсједника клуба Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле.

"Могу да кажем да сам пресрећан што сам потписао уговор и што са толиком дозом среће идем на заслужени одмор. Морам да напоменем како желим свим саиграчима да се добро одморе и да се сви врате здрави, насмијани и спремни за почетак зимских припрема, што желим и себи", рекао је Стојковић и додао:

"Сигурно да можемо да надмашимо досадашње успјехе, како индивидуално, тако и тимски. Све што смо урадили до сада је подстрек за будућност која ће нам, вјерујем, донијети много лијепих ствари. Претходних 18 мјесеци је најљепших у мом животу и овај дан када сам продужио уговор сигурно ћу посебно памтити. Радујем се новим дружењима са саиграчима на терену и најбољим навијачима на свијету".

И спортски директор Митар Мркела истакао је задовољство што је Стојковић продужио вјерност вољеном клубу.

"Изузетно је важно што је Стојковић продужио уговор. За нас је приоритет у овом прелазном року да играчи којима уговори истичу на љето потпишу сада нове. Већ смо завршили са Павковим, а данас и са Стојковићем. У преговорима смо са још неким играчима. Веома је важно да задржимо играче који чине главно језгро и који су носили све претходних годину и по дана, и због терена и због свлачионице, јер они знају како се освајају трофеји у Црвеној звезди. Стојковић је одиграо велики број утакмица на десном беку, а показао је и да јако добро може да игра и штопера, па ће и у будућности бити веома важан за наш тим као и до сада што је био. Жуле је одрастао у Звезди и зна шта је Црвена звезда, знам га из млађих селекција када је имао 13 година, и то је оно што је клубу потребно и што ће и у будућности да гаји", нагласио је Мркела.