latinica  ћирилица
19/12/2018 |  10:48 | Аутор: СРНА

Бањалука: "Грађанска патрола" пријављује несавјесне возаче

Путем апликације "Грађанска патрола" Бањалучани су током протекле седмице највише пријављивали кварове на јавној расвјети, непрописно одложен отпад и уништавање зелених површина, саопштено је из Градске управе.
Бањалука: Градска управа (Фото: Дејан Божић / РАС Србија) -
Бањалука: Градска управа (Фото: Дејан Божић / РАС Србија)

Грађани су, тако, дојавили да је у Улици Првог крајишког корпуса уништена зелена површина, а из Одјељења за комуналне послове истичу да ће на овој локацији ускоро бити постављени стубићи како би омели непрописно паркирање.

Кварови на уличној расвјети пријављени су и у улицама Браће Југовића, Јована Бијелића, Алеји Светог Саве, те на кружном току на Ребровцу, а одмах по пријему ових пријава, издати су налози да се кварови отклоне.

На основу пристиглих пријава, комунални полицајци су евидентирали непрописно паркирање у улицама Рајка Боснића, Степе Степановића, Крфској и Живојина Мишића, те издали прекршајне налоге.

Из Градске управе наводе да је у исто вријеме, непрописно одлагање отпада пријављено у Булевару Милутина Миланковића, те у улицама Скендера Куленовића и Краља Петра, те да су издати налози предузећу "Чистоћа" да уклони отпад.