latinica  ћирилица
03/01/2019 |  14:11 | Аутор: СРНА

Пуцњава у Сарајеву, рањен мушкарац

У општини Ново Сарајево непознато лице ранило је из ватреног оружја мушкарца чији су иницијали Д.Х. (34) из Сарајева, који је том приликом задобио тешке тјелесне повреде.

Како је саопштено из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево, пуцњава се десила синоћ, у Улици Енвера Шеховића, а рањени мушкарац је превезен у Клинички центар Кошево, гдје је одбио даљу хоспитализацију.

Пуцњави је претходио физички напад више непознатих лица на лице Х.С, а које је пријавило лице Г.А, које је полиција затекла на лицу мјеста.

О случају је обавијештен тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево и наставља се рад на расвјетљавању и документовању овог кривичног дјела.

Полиција је синоћ ухапсила лице чији су иницијали С.К. /21/ из Сарајева, због постојања основа сумње да је починио кривично дјело тешка тјелесна повреда.

Он је јуче у касним поподневним часовима у општини Илиџа, употребом металног боксера, нанио тешке тјелесне повреде лицу Х.Д. из Сарајева.

Повријеђеном је љекарска помоћ указана у Клиничком центру Кошево, а о овом кривичном дјелу је обавијештен тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево. Полицијски службеници раде на документовању наведеног кривичног дјела.