latinica  ћирилица
05/01/2019 |  10:25 ⇒ 13:49 | Аутор: РТРС

Божићна честитка Вишковића свештенству и вјерницима

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је Божић свим православним вјерницима који га празнују по јулијанском календару, пожељевши да празничне дане проведу у миру, здрављу и духу узајамне љубави, праштања и поштовања.
Радован Вишковић - Фото: РТРС
Радован ВишковићФото: РТРС

"У име Владе Републике Српске и своје лично име, честитам вам празник Рођења Господа нашег Исуса Христа. Желим да вам најрадоснији хришћански празник донесе љубав и мир, личну и породичну срећу, те да 2019. годину обиљежи стабилност, заједништво и просперитет свих грађана", навео је Вишковић у божићној честитки упућеној Његовој светости патријарху српском Иринеју, митрополитима, епископима, свештенству, монаштву, цјелокупном православном народу српском, као и свим православним вјерницима у Српској и БиХ који празнују по јулијанском календару.

Уз хришћански поздрав "Мир Божији, Христос се роди!", Вишковићев је вјерницима пожелиио да празничне дане проведу у миру, здрављу и духу узајамне љубави, праштања и поштовања, саопштено је из Бироа Владе Републике Српске за односе са јавношћу.