latinica  ћирилица
05/01/2019 |  17:07 | Аутор: СРНА

Ђокић честитао Божић и позвао све на прославу Дана Републике

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић честитао је Божић Његовој светости патријарху српском Иринеју, митрополитима, епископима, свештенству, монаштву и свим православним вјерницима, те пожелио да најрадоснији хришћански празник свима буде подстрек за стварање добрих дјела.
Петар Ђокић - Фото: РТРС
Петар ЂокићФото: РТРС

"Божић је празник радовања, рађања, живота и стварања. Нека овај велики хришћански празник свима нама буде подстрек за стварање добрих дјела да бисмо изградили бољу будућност и живот у миру, слободи, вјери и друштвеном благостању", наводи се у честитки Ђокића.

Према његовим ријечима, у Божијим порукама увијек се налази позив на мир, толеранцију и стрпљивост, саопштено је из Социјалистичке партије.

"Они нас чине блиским и доступним људима добре воље, спремним да утичу на позитивне промјене и допринесу бољем животу сваког члана друштва", истакао је Ђокић.

Ђокић је позвао све грађане Републике Српске да ове године снажно прославе и 9. јануар - Дан Републике.

"Позивам грађане Републике Српске да иза себе оставе све евентуално нарушене односе из претходне године и да сви будемо усмјерени ка идеји јаке Републике Српске која је предуслов за сигурност нашег народа, али и свих грађана који у њој живе", навео је Ђокић у честитки.