latinica  ћирилица
05/01/2019 |  18:05 ⇒ 18:30 | Аутор: АТВ

Мазалица: Станивуковић стоји иза немира у Бањалуци

Срђан Мазалица, посланик СНСД-а у Парламенту Републике Српске сматра да се организатори скупа, који је одржан у Бањалуци, итекако могу довести у везу са народним послаником ПДП-а, Драшком Станивуковићем.
Срђан Мазалица и Драшко Станивуковић - Фото: РТРС
Срђан Мазалица и Драшко СтанивуковићФото: РТРС

"Павле Кнежевић, Бојана Гајановић и Ања Грубечић су све вријеме, а то се може видјети из разних фотографија, учествовали у кампањи Драшка Станивуковића. Он би требало да објасни да он стоји иза тог скупа и милионске штете која је причињена. Неко би требало да сноси посљедице и да ту штету надокнади грађанима и граду Бањалука. Међутим, он се вади и говори да не зна тог момка, како он својом имовином не би морао да плати штету", каже Мазалица.

Посланик СНСД-а такође поручује Станивуковићу да објасни да је Павле Кнежевић, за кога он тврди да је стицајем околности његов комшија, заправо један од његових првих сарадника.

"Он је изабран у Савјет МЗ Петрићевац управо на приједлог НВО иза које стоји Станивуковић, а што се може видјети из оснивачких докумената", поручује Мазалица.

Јуче је Полицијска управа Бањалука поднијела Основном суду у Бањалуци захтјев за покретање прекршајног поступка против троје организатора скупа који се догодио 30. децембра, а након којег су демонстранти спријечили одржавање концерта Хариса Џиновића.