latinica  ћирилица
11/01/2019 |  07:59 ⇒ 07:59 | Аутор: СРНА

Данас облачно са снијегом

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити облачно вријеме са снијегом у већини крајева, који ће током дана престати да пада.
зима - Фото: ФОНЕТ
зимаФото: ФОНЕТ

Јутро облачно и хладно са јаким мразом, а током дана облачно, мјестимично са снијегом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана падавине ће полако слабити и све ће бити више сувог времена.

Највиша температура од минус три до три, у вишим предјелима од минус шест степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен сјеверни и сјеверозападни вјетар, а у Херцеговини умјерена бура, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура у 7.00 часова: Бјелашница минус 13, Чемерно минус девет, Хан Пијесак минус седам, Гацко и Соколац минус пет, Ливно и Сарајево минус три, Бугојно, Вишеград, Мркоњић Град, Сребреница и Тузла минус два, Бијељина, Добој, Широки Бријег и Требиње минус један, Бихаћ, Градачац, Нови Град, Сански Мост и Зеница нула, Бањалука, Брчко, Добој и Приједор један, Мостар и Неум четири и Столац пет степени Целзијусових.

Висина снијега: Хан Пијесак 101, Сребреница 44, Чемерно 34, Соколац 31, Билећа 23, Рудо 22, Вишеград и Мркоњић Град 19, Гацко 18, Бијељина и Добој седам, Крупа на Уни три и Нови Град два центиметра.