X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
12/01/2019 |  10:04 | Извор: СРНА

Једномјесечна акција бесплатних мамографија од 21. јануара

Једномјесечна акција бесплатних мамографских прегледа у Болници "Србија" у Источном Сарајеву, која се организује уз финансијску помоћ Олимпијског центра /ОЦ/ "Јахорина", почеће 21. јануара, а не као што је раније било најављено, 14. јануара.
Болница Србија - Фото: РТРС
Болница СрбијаФото: РТРС

Из Болнице "Србија" саопштено је да је термин отпочињања акције бесплатних мамографија помјерен због великог броја нерадних дана почетком овог мјесеца, због чега није било могуће обављање свих неопходних припрема у овој болници и ОЦ "Јахорина".

Бесплатне мамографије ће се радити у кабинету за мамографију Болнице "Србија" сваког радног дана од 21. јануара до 22. фебруара у периоду од 9.00 до 13.00 часова.

Све заинтересоване пацијенткиње старије од 40 година и пацијенткиње млађе од 40 година са медицинском индикацијом могу заказати преглед на број телефона 065/457-424 ‬ од 10.00 до 12.00 часова сваког радног дана, почевши од 15. јануара.

На преглед треба да понесу здравствену књижицу ради евиденције.

Болница "Србија" изразила је посебну захвалност ОЦ "Јахорина" на исказаној одговорности према грађанима Сарајевско-романијске регије.

"И до сада је ОЦ `Јахорина` својим хуманим гестовима помагао нашу болницу, па се надамо да ће се то наставити и у наредним годинама", наводи се у саопштењу Болнице "Србија".