latinica  ћирилица
14/01/2019 |  14:47 ⇒ 20:58 | Аутор: СРНА

У уторак умјерено облачно

У централним и источним подручјима Републике Српске и Федерације БиХ сутра се очекује претежно облачно вријеме, док ће у осталим дијеловима бити мало до умјерено облачно и сунчано.

Ујутро ће бити мало до умјерено облачно, суво и хладно вријеме, на југу претежно ведро, док ће на истоку на висини понегдје провејавати слаб снијег.

Током дана очекује се промјенљиво облачно, а на југу и сјеверозападу претежно ведро са сунчаним интервалима.

Дуваће слаб до умјерен вјетар сјеверног и сјеверозападног смјера.

Јутарња температура биће од минус осам до минус два, на југу од минус један до четири степена, а највиша дневна износиће од минус два до четири, на сјеверу и сјеверозападу од три до осам степени Целзијусових.

Данас је било претежно облачно вријеме, у сјеверним подручјима са кишом, а у осталим дјеловима са сусњежицом и снијегом. Током дана, дошло је до престанка падавина и смањења облачности.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус пет, Рудо минус два, Гацко минус један, Чемерно нула, Иван седло и Ливно један, Хан Пијесак, Фоча, Невесиње и Груде два, Требиње, Бугојно, Мостар и Широки Бријег три, Мркоњић Град, Сарајево и Столац четири, Зеница пет, Зворник, Шипово, Мраковица и Неум шест, Бијељина и Тузла осам, те Рибник девет степени Целзијусових.

У Новом Граду, Брчком и Градачцу данас је у 13.00 часова измјерено 11 степени, у Приједору и Санском Мосту 12, те Бањалуци и Бихаћу 13 степени Целзијусових.