latinica  ћирилица
15/01/2019 |  08:11 | Аутор: СРНА

Данас облачно са сунчаним интервалима

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бит промјенљиво облачно вријеме са сунчаним интервалима, уз дневну температуру ваздуха од нула до седам степени, у вишим предјелима од минус пет степени Целзијусових.
Облачно - Фото: илустрација
ОблачноФото: илустрација

Ујутро ће бити мало до умјерено облачно, суво и хладно, на југу претежно ведро, а на истоку у планинама могуће је провејавање снијега.

Током дана биће сунчано уз малу до умјерену облачност и раст дневне температуре, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен западни и сјеверозападни вјетар, а послијеподне у скретању на југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура измјерена у 7.00 часова: Хан Пијесак минус 11, Невесиње, Чемерно и Мркоњић Град минус осам, Соколац и Шипово минус седам, Добој и Сарајево минус шест, Гацко, Рудо, Сребреница, Зеница и Фоча минус пет, Вишеград и Дринић минус четири, Билећа, Рибник, Србац и Нови Град минус три, Бањалука, Зворник, Тузла и Крупа на Уни минус два, Бијељина минус један, Градишка и Бихаћ нула, те Требиње и Мостар два степена Целзијусова.