latinica  ћирилица
17/01/2019 |  17:23 ⇒ 17:25 | Аутор: Б92

Нџај представљен у Партизану

Знам да Партизан жели стално да игра Лигу шампиона или Лигу Европе, а ја желим да се изборим за стартну поставу. Даћу све од себе да то урадим. рекао је први нови играч ове године у Хумској.
Муса Нџај и Ивица Илиев (фото: ФК Партизан) -
Муса Нџај и Ивица Илиев (фото: ФК Партизан)

Норвешки фудбалер, поријеклом из Гамбије, Муса Нџај на представљању у Партизану поручио је да је стигао у велики клуб да се избори за важну улогу и помогне екипи у освајању трофеја. Нџај је прво зимско појачање без обештећења, након истека уговора са Стабеком.

- Дошао сам у велики клуб који се бори за трофеје, знам и да има великог ривала Црвену звезду. Знам да Партизан жели стално да игра Лигу шампиона или Лигу Европе, а ја желим да се изборим за стартну поставу. Даћу све од себе да то урадим - рекао је Нџај. Додао је да је имао понуду из Турске, да је био близу одлуке да у тој земљи настави каријеру, али да га је одушевио пријем у Партизану током преговора у Београду.

- Хтио сам само да продужим за Турску, али сам се овдје осјетио пријатно само за један дан. Вратио сам се у Норвешку, пренио породици све и потом се одлучио за Партизан - птрича млади фудбалер.

Крилни нападач открио је да су га медији у Норвешкој звали по имену чувеног бразилског фудбалера Нејмара због склоности за мноштвом дриблинга.

- Волим да дриблам и стварам проблеме одбрани. Нису ме звали тако због фризуре - казао је Нџај и задужио дрес са бројем 27.

Према његовим ријечима, путем интернета упознао се са вечитим дербијем и истакао да једва чека да буде деи највеће утакмице у српском фудбалу.

Спортски директор Ивица Илиев задовољан је доласком Нџаја.

- Поносан сам увијек кад дође појачање. Правимо тим и за Европу, гледали смо шта је потребно и избор је пао на Мусу. Раније сам говорио велике ријечи за новајлије, али сада ћу њему да оставим да се покаже на терену - рекао је Илиев.