latinica  ћирилица
18/01/2019 |  19:21 | Аутор: Агенције

Сања Малагурски поново у Црвеној звезди

Одбојкашице Црвене звезде јаче су за коректорку Сању Малагурски. Она се послије десет година вратила у црвено-бијелу породицу и свакако представља велико појачање.
Сања Малагурски (фото: ОК Црвена Звезда) -
Сања Малагурски (фото: ОК Црвена Звезда)

Послије Тијане Малешевић црвено-бијели дрес поново је задужила и Сања Малагурски, која није крила одушевљење што је поново у клубу.

"Сада је тачно 10 година од када сам први пут дошла у Црвену звезду. Осјећај је, као и увијек, диван када дођем овдје и када уђем у просторије клуба или нашу халу. Провела сам у Звезди двије јако лијепе године. Када сам одлазила остала сам свима у дивном односу и контакту тако да се осјећам као да нисам ни одлазила", изјавила је коректорка црвено-бијелих.

Са Црвеном звездом Сања је 2011. године освојила титулу шампиона и Куп Србије, а била је и члан тима 2009/10 када је освојена дуплу круну, али је због повреде прпопустила скоро цијелу сезону.

"Те прве године ми се на жалост догодио пех. Оперисала сам кољено, али сам била уз екипу и са Звездом имам двије дупле круне које су за мене имале јако велики значај", рекла је Сања Малагурски.

Са репрезентацијом Србије је осовјила титулу шампиона Европе 2011. године, а у својој богатој ризници између осталог има и три златне медаље из Европске лиге и три бронзане са финалних турнира ФИВБ Гран прија.

Из Црвене звезде Малагурски је отишла у Асистел из Новаре (Италија), потом у Вила Кортезе (Италија), Молико Осаско (Бразил), Хемик Полице (Пољска), Трабзон (Турска), Монтекјари (Италија) и Бергамо (Италија).