latinica  ћирилица
06/02/2019 |  20:34 ⇒ 20:37 | Аутор: СРНА

Павић: Странка у Бањалуци много јача

Предсједник ДНС-а Марко Павић изјавио је да је увјерен да је ДНС у Бањалуци сада много јачи, одлучнији и чвршћи у опредјељењу да заједно са коалиционим партнерима гради Бањалуку и Републику Српску.
Бањалука: Изборна скупштина ДНС-а Организације жена - Фото: СРНА
Бањалука: Изборна скупштина ДНС-а Организације женаФото: СРНА

Након што је вечерас присуствовао Изборној скупштини Организације жена Повјереништва ДНС-а Бањалука, Павић је новинарима рекао да је сигуран да ће ДНС на наредним локалним изборима у Бањалуци тек показати праву снагу.

"ДНС има доста турбулентно вријеме иза себе. Оно што сам говорио сада се и обистинило. Ми смо изгубили један број функционера који су били уцијењени или им је пријећено и напустили су ДНС, али ДНС нису напустили чланови и гласачи", истакао је Павић.

Он је рекао да је Изборна скупштина Организације жена Повјереништва ДНС-а Бањалука показала да је ова организација чврсто опредијељена да заједно са ДНС-ом гради Бањалуку и Републику Српску.

Новоизабрани предсједник Организације жена ДНС-а Бањалука Маја Јовановић рекла је новинарима да ова организација није имала прекида у раду, већ отежан рад у периоду који је био тежак за ДНС, а који је потпуно превазиђен.

"У наредном периоду настављамо редовно наше активности. Ми смо организација која се јако пуно бави промовисањем жена у политичком и друштвеном смислу и нама је циљ да укажемо да свака од нас може да уради нешто за ово друштво, а више нас заједно можемо да урадимо много тога", додала је Јовановићева.