latinica  ћирилица
07/02/2019 |  16:30 ⇒ 18:19 | Аутор: РТРС

М:тел у Бањалуци отворио први Бизнис центар

Први Бизнис центар компаније М:тел са новим концептом пружања услуга на располагању је малим и средњим предузећима. Циљ овог концепта, како је саопштено из компаније, јесте да организује адекватан простор са свим информацијама и телекомуникационим услугама на једном мјесту, како би предузетници додатно унаприједили своје пословање.

Компанија "М:тел" данас је у Бањалуци отворила први Бизнис-центар који представља нови концепт пружања услуга прилагођених потребама малих и средњих предузећа, с циљем да додатно унаприједе пословање.

Бизнис-центар, који се налази у приземљу зграде компаније "М:тел" у Улици Вука Караџића број два, отворили су генерални директор компаније "М:тел" Марко Лопичић, директор Привредне коморе Републике Српске Драгица Ристић и директор Уније удружења послодаваца Српске Саша Аћић.

Лопичић је истакао да је компанија "М:тел" посвећена стратешки развоју предузетништва у Републици Српској и БиХ, првенствено пружањем сервиса креираних да задовоље специфичне потребе малих предузећа, развојем телекомуникационе структуре, као и сарадњом са стартап заједницом.

Бизнис центар, подијељен у неколико зона, опремљен уз највеће стандарде на интерактиван начин и уз посебно развијене анимације, малим и средњим предузећима нуди квалитетна пословна рјешења.

Лопичић је рекао да је, отварањем овог Бизнис-центра, компанија М:тел својим пословним корисницима обезбиједила најбоља рјешења која ће им омогућити да ефикасније управљају пословањем.

Лопичић је истакао да је циљ овог концепта да "М:тел" организује адекватан простор са свим информацијама и телекомуникационим услугама на једном мјесту за сва мала и средња предузећа.

Оваквом концепту подршку је пружила и пословна заједница. Док чекају дигитализацију јавне управе кажу – било какав вид уштеде ресурса неминовно доноси боље пословне резултате.

Директор Привредне коморе Републике Српске Драгица Ристић нагласила је да привредна заједница максимално подржава развој и унапређење предузетништва, те похвалила наставак ангажмана компаније "М:тела" у том правцу.

Директор Уније удружења Саша Аћић је истакао да пословна заједница жели једноставну комуникацију са партнерима, све услуге и рјешења на једном мјесту јер то штеди њихово вријеме, ресурсе и новац.

Овај пројекат покренут је прво у Бањалуци, а тржиште и потребе корисника диктираће и планове за отварање оваквих центара у другим градовима Српске, али и БиХ.