latinica  ћирилица
07/02/2019 |  20:21 ⇒ 20:23 | Аутор: СРНА

Рајанер: Лондон пријестоница љубави за Валентиново

Анкета "Рајанера" показала је да је Лондон најомиљена дестинација за викенд "Валентиново" другу годину заредом, док су Рим и Милано сљедеће најпопуларније дестинације.
Рајанер - Фото: РТРС
РајанерФото: РТРС

 Холандија, Француска и Белгија најпопуларније су дестинације за парове, Италија, Грчка и Ирска су најпопуларније дестинације за индивидуалце, а скоро 30 одсто путника за "Валентиново" некуда ће отпутовати сами, саопштио је "Рајанер".

У саопштењу се наводи да ће та авио-компанија превести 1,3 милиона корисника за викенд "Валентиново" /између 14. и 17. фебруара/ "и управљаће са више од 1.800 љубављу напуњених летова на сам дан Валентинова".

 "Како би прославили, `Рајанер` је најавио распродају за путовања у фебруару с цијенама карата од 9,99 евра. Ова понуда доступна је за резервацију до петка у поноћ /15. фебруара/, тако да би корисници требало брзо да се улогују на www.ryanair.com и резервишу своје мјесто", истичу из "Рајанера".

У саопштењу се додаје да су за све који траже "ласт-минит" романтичан поклон, "Рајанерови" ваучери за "Валентиново" такође "доступни на www.ryanair.com од само 25 евра, омогућујући поклон путовања на једну од 230 дестинација".

"Било да путујеш с вољеном особом или једноставно желиш побјећи од свега, љубав је у зраку и нама је задовољство што можемо превести више од 1,3 милиона људи преко Европе за ово Валентиново. За оне којима треба ласт-минит романтична инспирација, покренули смо распродају с цијенама од само 9,99 евра", рекла је Робин Кили из "Рајанера".

Према њеним ријечима, будући ће ова "невјероватно ниска понуда брзо бити разграбљена, корисници би требало да се улогују на www.ryanair.com већ данас и избјегну сломљено срце".