latinica  ћирилица
11/02/2019 |  08:25 ⇒ 12:54 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Ћурићева побједа неопходна због даљњег развоја и сарадње

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић истакла је да за развој Требиња и добру комуникацију са институцијама Републике Српске на пријевременим изборима за градоначелника треба да побиједи озбиљан човјек какав је Мирко Ћурић.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

Након дружења са више стотина младих социјалдемократа и представника младих из партија коалиционих партнера, Цвијановићева је рекла да је за њу Ћурићева побједа 100 одсто сигурна, јер је он најбољи кандидат.

- Ако опозициони кандидат и накупи мало гласова, то ће бити  само зато што људи осјећају одређену обавезу - навела је Цвијановићева.

Она је истакла да је снага политике СНСД-а у окупљању и сарадњи, да се тачно зна шта је програм за јако Требиње, које је предуслов за снажну Републику Српску.

- Снага је у томе што сви заједно можемо да сарађујемо, и зато што имамо омладину какву нема ниједна политичка партија не само у Српској, него на Балкану. Поносна сам на све социјалдемократе који су носиоци многих активности и идеја - истакла је Цвијановићева.

Према њеним ријечима, у Требињу су Влада Српске и градска власт покренули значајан број пројеката, који су допринијели да ово мјесто данас изгледа дугачије, развијеније, посјећеније, урбаније и самовјесније.

- И све ово постигнуто је захваљујући политикама СНСД-а. Наш задатак је да наставимо са овом добром политиком и праксом и у недјељу 17. фебруара. Зато је Мирко Ћурић наш избор - додала је Цвијановићева.

Пријевремени избори за градоначелника Требиња биће одржани 17. фебруара.