latinica  ћирилица
11/02/2019 |  17:42 ⇒ 17:42 | Аутор: ТАНЈУГ

Иванић: Звезда искорак у каријери (ВИДЕО)

Нови фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић представљен је на стадиону "Рајко Митић". Иванић је изјавио да је веома срећан што је стигао у тако велики клуб и да једва чека да заигра у "црвено-бијелом" дресу.

- Пресудило је то што сам желио искорак у каријери. Увијек сам се водио тиме да је битно изабрати прави тренутак за тај корак, исто као што је било када само отишао у БАТЕ. Тада сам био спреман за то, сада сам исто тако спреман да носим грб овако великог клуба - рекао је Иванић на промоцији у Медија центру стадиона Рајко Митић.

Он је додао да је спреман да дебитује, да осјећа позитиван притисак због трансфера и да ће сигурно знати да се избори са великим очекивањима.

- На тренеру је да одлучи на којој позицији у везном реду ћу играти. Мени је најбитније да играм, да се прикључим екипи и уклопим што прије. На мени је да радим и да чекам шансу.

Иванића је у Звезди сачекао и Немања Милуновић, са којим је био саиграч у Бјелорусији.

- Наравно да ми значи што је ту, играли смо три године заједно. Није ми рекао ништа ново што нисам знао о Црвеној звезди, јер сам дошао у велики клуб о коме све знам. Колико смо блиски говори и да сам био уз њега приликом рођења оба дјетета - истакао је Иванић.