latinica  ћирилица
11/02/2019 |  20:46 | Аутор: Б92

Ватутин: Теодосићу Мундобаскет важнији од клуба

Предсједник ЦСКА Андреј Ватутин разговарао је са Милошем Теодосићем о евентуалном повратку српског кошаркаша у Европу и открио да капитен репрезентације више размишља од Мундобаскету и принови него о будућим клупским ангажманима.
Милош Теодосић (Фото:i.ytimg.com) -
Милош Теодосић (Фото:i.ytimg.com)

Теодосић је недавно добио отказ у Клиперсима, а пошто га нико од НБА клубова није ангажовао, један од најбољих европских кошаркаша на путу је да се врати у Европу. Ипак, Милошу се не жури...

- Колико сам разумио, он није донио одлуку о будућности. Да ли ће се одмах вратити у Евролигу или ће се одморити и залијечити све повреде како би био спреман за Мундобаскет. Жели да игра за репрезентацију и намјерава да уради све што је могуће како би био спреман за Мундобаскет - рекао је Андреј Ватутин, предсједник ЦСКА из Москве.

"Армејци" би радо вратили бившег војника, али Ватутин каже да Милош има друге планове.

- Милошева жена очекује њихову прву принову, а он жели оно што је најбоље за породицу. Кошарка није једино о чему размишља - додао је Ватутин.

Теодосић је провео шест сезона у ЦСКА прије него што се у љето 2017. године отиснуо "преко баре", али није имао среће са повредама, па је у посљедњих неколико мјесеци сједио на клупи Клиперса.