latinica  ћирилица
13/02/2019 |  16:29 | Аутор: СРНА

Предложен притвор осумњиченима Шкрбићу и Јовичићу за разбојништво

Окружно јавно тужилаштво предложио је притвор за Слободана Шкрбића /23/ из Бањалуке и Огњена Јовичића /19/ из Лакташа због сумње да су пресрели и насилно увукли у аутомобил лице Ј.Б. и нанијели му повреде, а затим му узели новчаник, банковну картицу и мобилни телефон.

Шкрбић и Јовичић су осумњичени да су 11. фебруара у 17.45 часова у Улици Николе Пашића у Трну, општина Лакташи, аутомобилом пресрели лице Ј.Б, насилно га увукли у возило и наставили ка приједорској петљи.

Они су осумњичени да су оштећеном нанијели повреде главе и тијела, а потом од њега узели новчаник са новцем, банковну картицу и мобилни телефон, саопштено је из Окруженог јавног тужилаштва.

Приједлог је достављен бањалучком Окружном суду након испитивања осумњичених за кривично дјело разбојништво у стицају са кривичним дјелима противправно лишење слободе и тјелесне повреде.

Извјештајем који је овом тужилаштву доставила Полицијска станица Лакташи обухваћена је и Настасија Шкондрић /21/ из Бањалуке која ће се бранити са слободе.