latinica  ћирилица
15/02/2019 |  13:35 ⇒ 13:36 | Аутор: РТРС

Селак: Борцу је мјесто у Европи

Уочи реванш меча осмине финала ЕХФ Челенџ купа између Борца и Швиесе, члан Управног одбора Рукометног клуба Борац Горан Селак истакао је да вјерује у пролаз Бањалучана у четвртфинале.
Горан Селак - Фото: РТРС
Горан СелакФото: РТРС

Борац је, како каже Селак, тамо гдје и припада – у завршницама најјачих европских такмичења, а циљ Управе је да ту и остане.

- У суботу ћемо гледати рукометни спектакл у Борику, а пред пуним трибинама и пред својим навијачима, Борац ће тек да покаже да побједа од 13 разлике у Виљнусу није случајност. Евидентно је да се Борац враћа на мјесто које му припада. Много тога је урађено, клуб има подршку Владе и Града Бањалука. Имамо нову Управу и много енергије и воље да се Борац врати на старе стазе. Побједе на европској сцени су најбоља награда за Борац и за Бањалуку. У Литванији су наши момци показали какав рукомет се игра у граду на Врбасу, а не сумњам да ћемо и у реваншу видјети једнако добро издање – истакао  је Горан Селак.

Он је истакао да је Борац на корак од четвртфинала и додао да је то велика ствар за клуб, за град, али и за читаву Српску.