latinica  ћирилица
17/02/2019 |  14:18 ⇒ 20:38 | Аутор: СРНА

У понедјељак сунчано и топло

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити сунчано и топло вријеме за ово доба године.

Ујутро ће бити ведро, са слабим мразом на планинама, а током дана ведро, сунчано и топло, са слабим мразом на планинама, саопштио је Хидрометеоролошки завод Републике Српске.

Јутарња температура од нула до пет, у планинама око минус три, а највиша дневна од седам до 12, на сјеверу и југу до 15, на планинама од пет степени Целзијусових.

Вјетар слаб, источног и сјевероисточног смјера, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

Температура у 13.00 часова: Бјелашница минус три, Рудо четири, Калиновик пет, Чемерно
шест, Вишеград седам, Иван Седло и Соколац осам, Бугојно и Фоча девет, Сарајево и Сребреница 10, Гацко, Крупа на Уни, Мраковица, Нови Град, Хан Пијесак и Шипово 11, Бијељина, Мркоњић Град, Билећа, Брчко, Неум, Тузла и Зворник 12, Бихаћ, Добој, Градачац, Ливно, Приједор и Сански Мост 13, Бањалука 14, Требиње 15, Рибник и Широки Бријег 16, Груде и Мостар 17 степени Целзијусових.

У уторак, 19. фебруара, јутро ће бити ведро, са слабим мразом у брдовито планинским предјелима, а током дана сунчано и топло, уз слаб развој дневне облачности.

Јутарња температура од један до шест, у планинама око минус два, а највиша дневна од осам до 13, на сјеверу и југу до 16, на планинама од пет степени.

У сриједу, 20. фебруара, јутро ће бити умјерено облачно на северу и југу, а у осталим крјевима ведро. Током дана облачно, али топло за ово доба године уз слаб развој дневне облачности на сјеверу.

Јутарња температура од два до шест, у планинама око минус два. Највиша дневна од девет до 14, на сјеверу и југу до 16, на планинама од пет степени Целзијусових.