latinica  ћирилица
18/02/2019 |  13:43 ⇒ 15:36 | Аутор: СРНА

Јахорина: Рекордних 6.000 скијаша у једном дану

На 40 километара уређених скијашких и бордерских стаза на Јахорини јуче је забиљежен рекордан број од 6.000 скијаша, што је незапамћено у историји ове планине, саопштено је из Олимпијског центра Јахорина.
Јахорина - Фото: СРНА
ЈахоринаФото: СРНА

Приходи Олимпијског центра су већ средином фебруара премашили 5.600.000 КМ и тиме превазишли приходе од цијеле прошле сезоне, а од претпрошле су већи за скоро 100 одсто, наведено је у саопштењу из овог центра.

Из Олимпијског центра Јахорина захваљују посјетиоцима на указаном повјерењу, те изражавају задовољство чињеницом да је уложени труд приликом припрема и реализације сезоне и те како уродио плодом.

Из Олимпијског центра Јахорина позивају посјетиоце да и даље уживају у скијању и фебруарском сунцу на одлично припремљеним ски-стазама са 90 центиметара снијега и комплетним вертикалним транспортом у погону.

У саопштењу се наводи да је Олимпијски центар Јахорина припремио и бројна дешавања, попут хуманитарне трке под називом "Подржи живот" која ће на стази Пољице бити одржана у недјељу, 24. фебруара, са почетком у 11.30.

За Дан жена, 8. марта, заказани су концерти Драгане Мирковић, Николине Ковач и Дејана Петровића са Биг бендом, који ће на Јахорину привући љубитеље доброг провода и забаве.