latinica  ћирилица
21/02/2019 |  15:43 ⇒ 18:02 | Аутор: РТРС

Ученици организовали хуманитарну акцију за Милоша Божовића

Ученици Средњошколског центра Источна Илиџа организовали су хуманитарну акцију прикупљања новчаних средстава за лијечење Милоша Божовића.

Од раног јутра на два штанда у Источном Сарајеву млади средњошколци поред продаје фармацеутских производа за његу тијела грађанима мјере притисак. Велики број добрих људи се одазвао на ову акцију,јер сматрају да увијек треба бити хуман и помоћи.

Ово није прва акција у коју су се млади средњошколци укључили. За њих је важно то што су увијек спремни помоћи. Надају се да ће прикупити довољно средстава за Милоша.

Представник секције "Фармакон" Његош Параш рекао је да продајом различитих врста фармацеутских и козметичких производа прикупљају новац за наставак Божовићевог лијечења.

- Грађани Источног Сарајева по симболичним цијенама могу купити сапуне за свакодневну хигијену, пилинг сапуне, шампоне за јачање косе, креме за његу лица, креме против бора, креме за бубуљице, лабела за усне - навео је Параш.

Милош Божовић несрећним случајем је доживио тешку повреду главе, када је 31. августа 2014. године на првенственој фудбалској утакмици омладинске Премијер лиге БиХ, ФК Славија – ФК Звијезда. Од тада је овај младић на сталном лијечењу и за његову његу је потребно и до неколико хиљада марака мјесечно.