latinica  ћирилица
21/02/2019 |  16:48 | Аутор: СРНА

Ђурић: Борба Александра Вучића даје резултате

Хистерични позиви Кадрија Весељија за регионално уједињење против Србије и њеног предсједника најснажнија је потврда колико се Александар Вучић непоколебљиво бори за државне и националне интересе грађана Србије, изјавио је данас директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Марко Ђурић.
Марко Ђурић - Фото: РТРС
Марко ЂурићФото: РТРС

- Та борба очигледно даје резултате и то најопаснијег међу Албанцима чини нервозним и уплашеним до те мере да најављује повратак у шуму где је својевремено и пекао свој криминални и терористички занат - навео је Ђурић у писаној изјави за медије.

Он је истакао да је јасно да су највећа пријетња стабилности региона управо Весељи и његови политички истомишљеници и да је апсурдно да он у фронт против Србије позива Сјеверну Македонију и Црну Гору, двије државе које су најугроженије великоалбанском политиком Кадрија Весељија, саопштено је Канцеларије за Косово и Метохију.

Предсједник Скупштине самопроглашеног Косова Кадри Весељи изјавио је да се нада да више нема потребе за ратом, али је лично спреман да се суочи са Србијом и позвао Македонију и Црну Гору да се са Приштином "сви окупе против Србије"