latinica  ћирилица
06/03/2019 |  10:13 ⇒ 10:13 | Аутор: ТАНЈУГ

Ђоковић креће по рекордну титулу у Индијан Велсу

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић напад на рекордну шесту титулу на Мастерсу у Индијан Велсу креће из другог кола против квалификанта, одлучено је жребом.
Новак Ђоковић (Фото: australianopen) - Фото: Тwitter
Новак Ђоковић (Фото: australianopen)Фото: Тwitter

Уколико успјешно преброди прву препреку могао би да се састане са контроверзним Аустралијанцем Ником Кирјосем, од којег је изгубио оба досадашња сусрета, а у истој половини жријеба су још Хрват Борна Ћорић, Аустријанац Доминик Тим, Грк Стефанос Циципас, Александер Зверев из Немачке...

Ту је и Ласло Ђере, добитник специјалне позивнице, с тим да је на старту слободан, док у другој рунди чека бољег из дуела Иља Ивашка - Гвидо Андреоци, док је у другом дијелу костура Душан Лајовић и за првог ривала имаће Јапанца Тара Данијела, а побједника чека Марин Чилић из Хрватске.

У тој половини су још Рафаел Надал (Шпанија), Роџер Федерер (Швајцарска), Руси Данил Медведев и Карен Хачанов, Јапанац Кеи Нишикори...

Србија би могла да има још двојицу представника у главном жријебу ако Миомир Кецмановић и Филип Крајиновић преброде посљедње коло квалификација.