latinica  ћирилица
06/03/2019 |  10:26 | Аутор: СРНА

За два дана пронађено 55 илегалних миграната

На подручју Полицијске управе Бијељина за два дана пронађено је 55 илегалних мигранта који су на територију Републике Српске илегално ушли из сусједних земаља, саопштено је из ове управе.
Бијељина-мигранти (Фото:infobijeljina) -
Бијељина-мигранти (Фото:infobijeljina)

Полиција је јутрос на подручју Бијељине у четири одвојене групе, пронашла 35 миграната.

У Улици Милоша Обилића у 4.30 пронађено је 13 илегалних миграната без идентификационих докумената, а провјерама је утврђено да је њих деветоро из Пакистана, троје из Индије и један из Авганистана.

У Улици Меше Селимовића у 5.15 часова пронађено је 14 миграната без идентификационих докумената, а утврђено је да је ријеч о шест илегалних миграната из Ирана, четири из Авганистана, три из Пакистана и једна из Палестине.

У Улици Војводе Петра Бојовића у 7.00 часова пронађено је шест лица без идентификационих докумената и утврђено је да је ријеч о четири мигранта из Ирака и по једном из Сирије и Марока.

У Улици Војводе Степе у 4.45 часова пронађена су два мигранта за које је утврђено да су држављани Ирана и Алжира, наведено је у саопштењу.

Бијељинска полиција јуче је у јутарњим часовима у Улици Раје Баничића пронашла у двије одвојене групе 20 миграната из Пакистана.

Из полиције су навели да мигранти нису имали потврде о исказаној намјери подношења захтјева за азил, те су предати инспектору за кретање и боравак страних држављана у Теренски центар за странце Бијељина.