latinica  ћирилица
11/03/2019 |  09:20 | Аутор: БЕТА

Марији Лукић пријете да ће завршити као Оливер Ивановић

Марија Лукић, која је тужила предсједника општине Брус Милутина Јеличића за сексуално узнемиравање, добила је поруке путем друштених мрежа у којима се наводи да се разматра да је "уклоне" као лидера ГИ СДП Оливера Ивановића који је убијен у Косовској Митровици.
Милутин Јеличић Јутка и Марија Лукић (фото: prokupljeonline.com) -
Милутин Јеличић Јутка и Марија Лукић (фото: prokupljeonline.com)

Лист Данас пише да је Марија Лукић добила поруке путем Твитера од извјесног Славише Николића у којима је он упозорава да представља "пријетњу по власт" и да може да се деси "да они одлуче" да је "уклоне као Оливера".

У порукама је наведено и да је упозорава због дјеце, јер "дјецу нико не смије да дира ... а дјеца морају да имају мајку", због чега је нејасно, наводи лист, да ли порука представља пријетњу, застрашивање или упозорење некога ко има информације из кругова блиских власти.

Марија Лукић казала је за Данас да не зна ко је Славиша Николић и да је веома уплашена.

- Послала сам скриншотове инспекторима, али у понедјељак морам то и званично да пријавим. Преплашена сам и не знам више коме да се обратим, јер ја до сада нисам ни од једне институције добила никакав одговор - рекла је она.

Лист наводи да се у посљедњој поруци на налогу, Николић извинио Марији Лукић наводећи да ради много напоран посао "6 пута 24 у седмици" и да је увидио да има "психичке посљедице".

Предсједника општине Брус више жена је оптужило за сексуално узнемиравање, а тренутно је суђење у току због сексуалног узнемиравања Марије Лукић.

Од када је процес почео, Марија Лукић је постала мета пријетњи, застрашивања и увреда.

Иако је Јеличић раније јавно саопштио да подноси оставку, он је и даље на тој функцији и како лист наводи, у четвртак у Брусу организује митинг подршке самом себи.