latinica  ћирилица
12/03/2019 |  20:03 ⇒ 20:11 | Аутор: РТРС

Са студентском картицом бесплатно на утакмице Борца

Студенти смјештени у Студентском центру Никола Тесла убудуће ће бесплатно моћи да гледају првенствене и пријатељске утакмице Рукометног клуба Борац, Фудбалског клуба Борац, Одбојкашког клуба Борац и Омладинског кошаркашког клуба Борац!
Павиљон 2 Студентског дома "Никола Тесла" - Фото: РТРС
Павиљон 2 Студентског дома "Никола Тесла"Фото: РТРС

Ово је резултат данас потписаног уговора између представника Јавне установе Студентски центар Никола Тесла и поменутих бањалучких колектива. Параф је стављен у Трофејној сали Градског стадиона.

– Прије свега, желим да се захвалим мојим пријатељима, спортским радницима на одговорним позицијама. План је био да студентима понудимо нешто више. Заједно са нашим спортским сарадницима дошли смо на идеју да свим студентима који су смјештени у центру, поред дневних и ноћних садржаја, омогућимо да своје слободно вријеме проведу у спортским аренама. Студенти тако имају прилику да буду више укључени у спорт, али и да дају клубовима подршку на путу до остварења њихових амбиција. Жеља је да што више њих буде на утакмицама, те да се макну од негативних ствари – изјавио је директор Студентског центра Никола Тесла Драгослав Топић.

Према његовим ријечима, водећи људи центра неће стати на овоме. У плану је сарадња са још спортских клубова, али и са субјектима из других сфера.

– Радимо на промоцији и јачању центра. У плану је сличан договор на пољу културе. Ту прије свега мислим на Народно позориште Републике Српске, Студентско позориште, Градско позориште Јазавац и Народну и универзитетску бибилиотеку Републике Српске. Циљ је да студенти са картицама добију одређене попусте у овим установама. Уз то, у контакту смо са појединим привредним субјектима. Они су нам обећали подршку и попуст за студенте приликом куповине одређених производа – закључио је Топић.

Извор: srpskacafe