latinica  ћирилица
13/03/2019 |  15:22 | Аутор: Б92

Марин на рођендан продужио уговор са Звездом

Марко Марин продужио је уговор са Црвеном звездом до љета 2021. године баш на дан када је рођен 1989. године, па ће навијачи и даље моћи да уживају у мајсторијама бившег њемачког репрезентативца.
Марин продужио уговор до 2021 (Фотo: FK Crvena zvezda) -
Марин продужио уговор до 2021 (Фотo: FK Crvena zvezda)

Продужетак сарадње овјерио је у друштву предсједника клуба Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле.

- Марко Марин је веома битан играч за Црвену звезду и неко ко је брзо освојио срца свих навијача. Са пуним правом и разлогом продужио је уговор на задовољство и клуба и навијача. Марин је у ових шест мјесеци показао да се ради о изванредном играчу. Могу слободно да кажем да доста дуго у Црвену звезду није дошао играч његових квалитета. Срећан сам што ћемо га још дуго гледати на Маракани - поручио је Мркела.

Ни Марин није крио задовољство што је баш на дан када је прослављао 30. рођендан потписао и нови уговор.

- Лијепо је прославити рођендан на овај начин, много сам срећан. Сигурно да ми је продужетак уговора један од најљепших поклона. Желим да наставимо да корачамо стазом успјеха. Надам се и освајању дупле круне. Још једном желим да се захвалим генералном директору Звездану Терзићу и свима у управи клуба што су ми омогућили да љетос дођем у омиљен клуб. То ми много значи, идемо даље - рекао је Марин.