latinica  ћирилица
13/03/2019 |  17:31 ⇒ 18:01 | Аутор: СРНА

На Јахорини скијање до априла

На Јахорини се, иако је прољеће близу, након више од 105 дана скијања наставља сњежна идила, чему доприносе савршено уређене стазе на којима је чак 75 центиметара снијега, те ће на планини моћи да се скија до априла, саопштено је из Олимпијског центра Јахорина.
Јахорина (Фото: terratravel.rs) -
Јахорина (Фото: terratravel.rs)

Нови снијег који је падао претходних дана сигурно ће продужити уживање на олимпијској планини Јахорини, а посебна погодност за све љубитеље скијања и сноуборда су попусти на ски-пасове.

- Рајски попусти од 40 одсто важе од 11. марта сваког понедјељка, уторка и сриједе, док посљедњи, трећи, промо-викенд, од 28. до 31. марта, на све ски-карте које се купе и искористе у наведеном термину износи 20 одсто - навели су из Центра.

Након успјешног концерта Драгане Мирковић, Николине Ковач и Дејана Петровића са "Биг бендом", који су на Јахорини на Дан жена увеселили више од 4.000 посјетилаца, из Олимпијског центра "Јахорина" најављују још један концерт за почетак априла.

- У питању је дневни концерт којим ће бити прослављена најуспјешнија скијашка сезона на Јахорини, а име извођача ускоро ће бити познато - навели су из Олимпијског центра.

Из овог центра поручују да ће ових дана бити забиљежено два милиона пролаза на жицама и најавили да ће срећног, двомилионитог пролазника, наградити.

У саопштењу је наведено да је ово најуспјешнија зимска сезона на Јахорини и да раде на припремама за љетну сезону, јер им је циљ да ова планина живи 365 дана у години.

- У плану је додатно обогаћивање љетних садржаја, првенствено адреналинских, али и додатних забавних и такмичарских садржаја, концерата, трка забавног, такмичарског, али и хуманитарног карактера - наводе из Олимпијског центра Јахорина.

Из овог центра кажу да је у плану и изградња алпајн-костера који ће ићи са врха планине од језера до платоа Пољице, а поред језера планирани су додатни садржаји који ће свим посјетиоцима омогућити ужитак на Јахорини и у љетном периоду.