latinica  ћирилица
14/03/2019 |  12:48 | Аутор: Б92

Меси: Роналдо је био импресиван

Најбољи фудбалер Барселоне Лионел Меси, након блиставе партије против Лиона (5:1), упозорио је саиграче да прави тестови тек слиједе у завршници Лиги шампиона.

Капитен Каталонаца је са два гола и исто толико асистенција на Ноу Кампу одвео екипу у четвртфинале и поручио да тек сада слиједи оно право.

- Сити и Јувентус су веома добри, као и Ајаксов млади тим. Кога год да добијемо биће тешко, морамо да се спремимо за најтеже могуће тестове у наредним недељама - рекао је Меси послије утакмице.

Аргентинац је прокоментарисао и сјајну партију Кристијана Роналда за велики преокрет Јувентуса против мадридског Атлетика (3:0), уз "хет-трик" Месијевог великог ривала.

- Очекивао сам да ће Атлетико показати више снаге у реваншу, али је Кристијано био импресиван. Имао је магичну ноћ са три гола - искрен је био Меси.

Жреб за четвртфинале Лиге шампиона на програму је сутра тачно у подне, а Барселона може да се састане са било којим тимом, односно да добије једног између Манчестер Ситија, Јувентуса, Порта, Ајакса, Тотенхема, Манчестер Јунајтеда и Ливерпула.