latinica  ћирилица
16/03/2019 |  12:06 | Аутор: СРНА

Власеница: Пронађено тијело Драгана Печенице

Тијело Драгана Печенице /59/ из Власенице, чији је нестанак полицији пријављен у сриједу, 13. марта, пронађено је јутрос у мјесту Метлиште на подручју те општине, рекао је портпарол Полицијске управе Зворник Миљан Бобар.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

Бобар је рекао да је тијело пронађено јутрос око 10.00 часова, приликом претраге у којој су учествовали припадници ове полицијске управе и више десетина становника Власенице.

 -Полицијски службеници ће у присуству доктора мртвозорника извршити увиђај и преглед лица, мјеста и тијела, како би се утврдио тачан узрок смрти - рекао је Бобар.

Из Форума за безбједност општине Власеница данас је саопштено да је у потрази за несталим суграђанином Драганом Печеницом, коју су координисали припадници Полицијске станице Власеница, учествовало 150 становника те општине, подијељених у 11 група.

Тијело настрадалог пронађено је на шумском путу у селу Металиште, које се налази у близини села Луке, гдје је Печеница живио и гдје је посљедњи пут виђен у понедјељак, 11. марта.

Породици настрадалог Печенице саучешће је изразио начелник општине Власеница Мирослав Краљевић.

Он је рекао да ће локална заједница помоћи породици Печеница, те захвалио Власенчанима што су се у великом броју укључили у потрагу за несталим суграђанином.