latinica  ћирилица
18/03/2019 |  14:45 | Аутор: СРНА

Два лица ухапшена због наношења повреда 26-годишњаку у Кнежеву

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука јуче су лишили слободе два лица због наношења повреда двадесетшестогодишњаку у Кнежеву.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

Јуче око 19.50 часова, на регионалном путу Кнежево-Травник, у улици Драге Врањеша у Кнежеву, због претицања у вожњи дошло је до вербалног, а затим и физичког сукоба, у којем је двадесетшестогодишњак задобио повреде.

- О свему је обавијештен дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се предузму све потребне мјере и радње са циљем утврђивања свих околности запримљене пријаве у складу са чим ће се и извршити квалификација догађаја - саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

У саопштењу се наводи да је једно лица лишених слободе припадник Министарства унутрашњих послова Републике Српске, који није био на дужности.

- У складу са утврђеним чињеничним стањем доставиће се информација Служби за заштиту интегритета и законитости у раду МУП-а Републике Српске, ради предузимања мјера и радњи из њихове надлежности - наведено је у саопштењу.