latinica  ћирилица
18/03/2019 |  16:18 ⇒ 16:23 | Аутор: РТРС

Станивуковић признао да није предао петицију против поскупљења воде

Посланик ПДП-а Драшко Станивуковић признао је данас да није предао петицију против поскупљења воде са наводним потписима 3.000 суграђана, упркос његовим тврдњама од 6. фебруара ове године, кад је извео перформанс са наводном предајом петиције испред Градске управе.
Драшко Станивуковић - Фото: РТРС
Драшко СтанивуковићФото: РТРС

У реаговању на данашњи текст портала banjaluka.net, у којем се наводи да Скупштина града никада није примила наводну петицију, Станивуковић сада тврди да му је то било онемогућено, не нудећи објашњење како му је било ко могао онемогућити да оде на скупштински протокол и преда наводну петицију.

- Шта мијења то што смо формално били онемогућени да предамо петицију? Значи ли то да потписи више од 3.000 грађана не вриједе и да се тиме незадовољство грађана брише - навео је Станивуковић у опширном саопштењу за медије.

Станивуковићева реакција услиједила је након што је banjaluka.net објавила званичну потврду из Скупштине града по којем петиција никада није предана ни у Градску управу ни у Скупштину града, упркос његовим тврдњама од 6. фебруара, кад је, са наводним потписима у рукама, дошао пред Градску управу, тврдећи да је предао петицију.