latinica  ћирилица
18/03/2019 |  17:36 | Аутор: sputniknews.com

Ђукановић у Њемачкој демантује оптужбе Кнежевића

Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић демантовао је наводе инсајдера Душка Кнежевића да је од њега примио новац и да постоји снимак на којем се то види.

- Тог новца нема, нити га може бити. Да сам желио да дозволим да може са мном да прави било какве дилове у бизнису, имао сам кад то да урадим за ових 30 година - казао је Ђукановић током предавања у Њемачком друштву за спољну политику у Берлину. 

Он је, одговарајући на питања новинара, казао да је ријеч о потреби човјека који је побјегао из Црне Горе након што се нашао на правном удару државе и који покушава да своју одговорност закамуфлира износећи оптужбе на рачун свих релевантних људи у власти, укључујући и њега.

- Он то не скрива. Човјек се само представља као инсајдер и жели да се представи ближим власти него што јесте. До сада смо чули мноштво његових оптужби за које није било ниједног аргумента. Његовим оптужбама се служе они који желе да промијене власт мимо резултата избора и мене као симбола власти, којег би посебно жељели да промијене - истакао је Ђукановић.