latinica  ћирилица
18/03/2019 |  18:29 ⇒ 18:50 | Аутор: РТРС

Бањалука: Давидовићева и Удовичић уручили вриједну спортску опрему (ФОТО)

Министар породице, омладине и спорта, Соња Давидовић и министар омладине и спорта Србије, Вања Удовичић, уручили су данас вриједну спортску опрему ОШ "Ђура Јакшић" у Бањалуци и Дјечијем дому "Рада Врањешевић", која се састоји из два гола за рукомет, двије табле са обручом за кош, мреже за одбојку и 40 лопти.
Давидовић и Удовичић донирали спортску опрему - Фото: РТРС
Давидовић и Удовичић донирали спортску опремуФото: РТРС

Давидовићева је захвалила Удовичићу за донирану спортску опрему, али и посвећеност промоцији спорта у Републици Српској.

- Наставићемо да радимо на популаризацији и омасовљењу спорта, нарочито међу дјецом, јер они треба да буду добар примјер свима - рекла је Давидовићева.

Министар омладине и спорта Србије, Вања Удовичић, поручио је да младима треба омогућити што боље услове за бављење спортом.

Давидовић и Удовичић донирали спортску опрему (Фото: РТРС)

У  Основној школи "Ђура Јакшић" министри су се састали са руководством школе као и са одборником у бањалучкој Скупштини Дарком Милошевићем, а послије састанка Удовичић је рекао да је циљ ових активности  да се школама и професорима физичког васпитања омогуће што бољи услови за рад са дјецом.

Он је захвалио министру породице, омладине и спорта Републике Српске, Соњи Давидовић, на залагању да спорт приближи младима.

- Наша сарадња је врло интензивна, а желимо да у наредном периоду кроз заједничке акције на националном, али и на међународном нивоу, ојачамо сарадњу и направимо што боље пројекте - рекао је Удовичић.