latinica  ћирилица
21/03/2019 |  10:04 | Аутор: СРНА

Травничани обили двије продавнице у Вишеграду

Троје лица из Травника ухапшено је због сумње да су у Вишеграду обила двије продавнице из којих су однијела више боксова цигарета вриједних 10.000 КМ, саопштено је из Полицијске управе Фоча.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

Сарадњом полиције из Вишеграда из Травника ухапшени су мушкарци чији су иницијали Д.А. /27/ и Х.З. /24/ и жена Д.А. /22/, а за четвртим осумњиченим Џ.А. /28/ још се трага, наводи се у саопштењу.

Радници трговинских радњи Адрија и Палма из Вишеграда пријавили су полицији у петак, 15. марта, у 6.15 часова, да су непозната лица насилно ушла у објекте из којих је однесено више боксова разних врста цигарета.

Вишеградска полиција је оперативним радом дошла је до сазнања да постоји основ сумње да су крађу починила четири лица из Травника, тројица мушкараца и једна жена, па је у сарадњи са тамошњом полицијом слободе лишено троје осумњичених, а у Новом Травнику је извршен претрес више локација које користи осумњичени мушкарац Д.А.

Осумњичени су саслушани и о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, подручне канцеларије Вишеград, који је наложио да се достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.