latinica  ћирилица
22/03/2019 |  20:05 ⇒ 21:56 | Аутор: РТРС

У јуну изградња дневног центра у Косовској Митровици (ФОТО)

Делегација Републике Српске и замјеник директора Канцеларије за Косово и Метохију Жељко Јовић поподне су у Косовској Митровици посетити Удружење родитеља "Подржи ме" које се бави рјешавањем потреба породица дјеце и младих са потешкоћама у развоју.
Милорад Арлов - Фото: РТРС
Милорад АрловФото: РТРС

Светлана Јовановић каже да им много значи помоћ која долази из Републике Српске, Милорада Арлова, Канцеларије за Косово и Метохију, локалне самоуправе и свих грађана добре воље који помажу Удружењу.

Ивана Ракић предсjедница Удружења "Подржи ме", додаје да им је важна помоћ јер осjећају да нису сами.

Жељко Јовић замјеник директора Канцеларије за КиМ је захвалио браћи и сестрама из Републике Српске који у континуитету помажу.

- Није случајно што је прво мјесто њихове посете баш Удружење родитеља дјеце са потешкоћама у развој које је помогнуто више пута - рекао је он.

Милорад Арлов (Фото: www.tvmost.info)

Предсједник Одбора за помоћ Србима на КиМ Милорад Арлов који је са делегацијом из Републике Српске дошао да подрже Удружење обећао је нову помоћ.

- У јуну, 26. ћемо почети изградњу дневног центра како би се проширили - рекао је Арлов.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић је изразио задовољство посјетом и истакао да је важно да људи на овом простору знају да нису сами.

Удружење "Подржи ме" основано је јуна 2017. године , има 137 чланова и бави се решавањем потреба породица дјеце и младих са посебним потребама.

Делегација ће у недјељу (24. март) у 18 часова у Зубином Потоку присутвовати академији поводом обеиљжавања 20 година од злочиначког НАТО бомбардовања СРЈ.

Извор: www.tvmost.info