latinica  ћирилица
25/03/2019 |  15:45 ⇒ 15:51 | Аутор: СРНА

Давидовић: Наставићемо подржавати Борац

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Соња Давидовић изразила је задовољство што Рукометни клуб Борац поново постиже "активне" резултате, те истакла да ће ресорно министарство наставити да подржава рад овог спортског колектива.
Соња Давидовић на састанку са руководством РК Борац - Фото: СРНА
Соња Давидовић на састанку са руководством РК БорацФото: СРНА

Давидовићева је, након састанка са руководством Борца, са којим је разговарала о учешћу на Челенџ купу у Букурешту протеклог викенда и тренутној ситуацији у клубу, посебно истакла значај што је овом спортском колективу приступило много младих играча. 

- Доста младих кроз европска такмичења имају прилику да стекну драгоцјена искуства. Министарство је подржавало овај клуб, што неће изостати ни у будућности - рекла је Давидовићева.

Она је изразила задовољство што се овај клуб враћа на стазе старе славе и поново постаје бањалучки великан.

Предсједник управе РК Борац Саша Кондић рекао је да је циљ управе да клуб доведе у повољну финансијску ситуацију да би се могли посветити спортским резултатима. 

- Сагласни смо да је РК Борац тренутно најпрепознатљивији бренд Републике Српске и Бањалуке, те ћемо у том правцу и даље дјеловати - истакао је Кондић и захвалио Давидовићевој на подршци у раду.