latinica  ћирилица
12/04/2019 |  09:13 ⇒ 10:53 | Аутор: СРНА

Допуна извјештаја у вези са убиством Дамира Остојића

Против Милоша Обрадова са Пала поднесена је допуна извјештаја Републичком јавном тужилаштву због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело тешко убиство на штету Дамира Остојића и тешко убиство у покушају на штету Сандре Јошић из Бањалуке.
Полиција Српске - Фото: РТРС
Полиција СрпскеФото: РТРС

- Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске поднијели су Републичком јавном тужилаштву, Посебно одјељење за сузбијање корупције, организованог и најтежих облика привредног криминала допуну извјештаја против М.О. са Пала због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело тешко убиство на штету Дамира Остојића и тешко убиство у покушају на штету Сандре Јошић из Бањалуке - саопштено је из МУП-а Српске.

Наводећи само иницијале, у саопштењу из МУП-а се наводи да се Обрадов сумњичи да је са Стефаном Самарџијом и још једним непознатим лицем 5. септембра прошле године извршио поменута кривична дјела у Бањалуци.

Из МУП-а Српске наглашавају да се истрага на овом предмету наставља.

Срна незванично сазнаје да се Милош Обрадов налази у притвору у КПЗ Зеница, због сумње да је са Срећком Трифковићем учествовао у убиству сарајевских полицајаца, док се Стефан Самарџија налази у притвору у КПЗ Бањалука због убиства Дамира Остојића.