latinica  ћирилица
12/04/2019 |  13:46 ⇒ 14:28 | Аутор: СРНА

Подршка 18. међународном кошаркашком кампу на Јахорини

Представници Кошаркашког клуба Партизан ТС Бањалука и компаније Граве осигурање потписали су данас у Бањалуци уговор о генералном спонзорству 18. међународног кошаркашког кампа "Граве три поинтс" на Јахорини, чији је циљ анимирање младих људи да се баве спортом, те популаризација кошарке.
Међународни кошаркашки камп на Јахорини - Фото: СРНА
Међународни кошаркашки камп на ЈахориниФото: СРНА

Веселин Петковић из "Граве осигирања" рекао је да је ова компанија трећу годину генерални спонзор кампа, кроз који је прошло више од 10.000 дјеце, те додао да је њихова политика да помажу клубове који раде са дјецом.

- Помажемо још неколико клубова у Бањалуци из разних спортова, имамо државне шемпионе, побједнике свјетских купова - рекао је Петковић на конференцији за новинаре у Бањалуци, те додао да ће ова компанија и наредних година подржавати кошаркашки камп на Јахорини.

Помоћник министра за спорт Српске Драган Јаћимовић честитао је организатору на пунољетству кампа, те им пожелио да промовишу не само кошарку, већ спорт у цјелини.

Промотери кампа на Јахорини, прослављени кошаркаши Зоран Стевановић, Мирослав Берић и Радослав Нестеровић поручили су да је овај камп сваке године бољи и да је већ постао традиција, као и да је он веома важан за развој младих талената на овим подручјима.