latinica  ћирилица
25/04/2019 |  09:45 | Аутор: РТРС

Павловић: Резервни састав полиције потребан више него икад

Источна Алтернатива позвала је власти Републике Српске да не попусти под притисцима ОХР-а око формирању резервног састава МУП-а Српске
Војин Павловић, УГ "Источна Алтернатива" - Фото: СРНА
Војин Павловић, УГ "Источна Алтернатива"Фото: СРНА

- ОХР је сервис Бакира Изетбеговића, као и међународне заједнице којима је Републиа Српска трн у оку - саопштено је из овог удружења. 

Предсједник Источне алтернативе Војин Павловић осудио је политику окупације и наметања рјешења од стране ОХР-а, а на штету Републике Српске.

- Резервни састав полиције је потребан више него икад за очување граница Републике Српске које ће бити на удару миграната као терористичких исламских екстремиста који ратују у Сирији и тако добро обучени сију зло по Европи и Америци, а које су и саме доста допринијеле стварању савременог зла званог џихад. Ти исти ратници налазе уточиште у БиХ под надзором међународне заједнице и Бакира Изетбеговића гдје их припремају за поход на Републику Српску. Због тога је потребно, по хитном поступку, формирати резервни састав полиције и добро их наоружати, те бити спреман реаговати на пријетње о нестанку Републике Српске које долазе из Федерације БиХ - истакао је Павловић.