latinica  ћирилица
25/04/2019 |  11:26 ⇒ 15:34 | Аутор: СРНА

Претрага терена на ширем подручју Гламочана (ФОТО)

Припадници Управе за организовани и тешки криминалитете МУП-а Републике Српске у сарадњи са припадницима Специјалне антитерористичке јединице од раних јутарњих часова врше претрагу терена на ширем подручју Гламочана, гдје је извршено троструко убиство.
Претрага терена на ширем подручју Гламочана - Фото: РТРС
Претрага терена на ширем подручју ГламочанаФото: РТРС

Начелник Одјељења за односе са јавношћу МУП-а Мирна Миљановић раније је изјавила Срни да је полиција пронашла двије аутоматске пушке и одбачене припадајуће оквире за муницију за које се претпоставља да су кориштени приликом извршења убистава у Гламочанима.

Пронађено оружје (фото: АТВ БЛ)

Оружје је пронађено јутрос приликом претрага терена.

Пронађен аутомобил и двије пушке (undefined)

Полицијски службеници МУП-а Српске раније су лишили слободе Емилија Балду и Горана Милановић који се сумњиче да су извршили кривично дјело тешко убиство на штету Славише Крунића и Жарка Павловића и кривично дјело убиство у покушају на штету Горана Илића у Гламочанима.

Претрага терена на ширем подручју Гламочана (Фото: РТРС)

У бјекству је један од нападача Бенеди Ђукановић и за њим је расписана потјерница, а у току истраге полиција је открила да је он побјегао возилом "голф седам" бијеле боје регистарске ознаке 003-К-770.

- Полиција моли све грађане да уколико примијете наведно возило да позову телефонски број 122 или да јаве најближој полицијској станици - нагласила је Миљановићева.

Претрага терена на ширем подручју Гламочана (Фото: РТРС)

Повезане вијести:

Пронађено возило кориштено приликом убиства у Гламочанима