latinica  ћирилица
25/04/2019 |  13:52 ⇒ 17:28 | Аутор: СРНА

Влада Српске и даље ће подржавати Завод "Др Мирослав Зотовић" (ФОТО)

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић рекао је данас у Бањалуци да се поново увјерио да руководство Дјечијег одјељења Завода за физикалну медицину и рехабилитацију "Др Мирослав Зотовић" улаже надљудске напоре да малољетни пацијенти преброде све проблеме које имају, због чега ће и даље имати подршку извршне власти Српске.

Вишковић је рекао новинарима да представници Владе традиционално поводом васкршњих празника обилазе малољетне пацијенте Дјечијег одјељења бањалучког Завода "Др Мирослав Зотовић" у Трапистима.

- Донијели смо поклоне, прије свега хигијенске, а ту су и играчке, посуђе и апарати који су потребни Заводу. Дјеца су добила и слаткише поводом Васкрса, те шарена јаја. Желим да њима и свим запосленима у Заводу честитам престојећи Ваксрс и пожелим што бржи опоравак, а запосленима поручим да ће и даље имати подршку Владе да што лакше обављају свакодневне послове на добробит родитеља и њихове дјеце. Они свој посао обављају врхунски - поручио је Вишковић након посјете.

Вишковић у Заводу "Др Мирослав Зотовић" (Фото: РТРС)

Премијер Српске је навео да је послао и пригодне пакете бањалучкој Родитељској кући за малишане обољеле од малигних болести, те да им је уочи васкршњих празника, такође, пожелио брз опоравак.

Директор Завода "Др Мирослав Зотовић" Бањалука Горан Талић захвалио је премијеру на константној подршци тој институцији на плану развоја.

- Пратимо најсавременија кретања у области здравства и заиста смо захвални Влади Српске на подршци - навео је Талић.