latinica  ћирилица
09/05/2019 |  15:47 | Аутор: РТС

Тадић: Нисмо заслужили да нам се ово догоди

Српски репрезентативац и фудбалер Ајакса Душан Тадић био је сломљен послије испадања свог тима у полуфиналу Лиге шампиона. Ајакс је на свом стадиону изгубио од Тотенхема са 3:2 иако је имао два гола предности на полувремену, па је енглески клуб прошао даље захваљујући више постигнутих голова у гостима.
Душан Тадић - Фото: AP
Душан ТадићФото: AP

"Копљаници", чији тим чине претежно играчи млађи од 25 година, одушевили су фудбалски свијет ове сезоне и били најпријатније изненађење такмичења.

 Имали су 1:0 из Лондона, 2:0 на полувремену, али су због хет-трика Бразилца Лукаса Моуре плакали готово сви на "Кројф арени".

- Када имаш осјећај да нешто заслужујеш, а не добијеш га, онда мораш бити разочаран и љут - рекао је видно разочарани Тадић.

Репрезентативац Србије стигао је љетос у клуб из Амстердама и одиграо сезону каријере, са 34 постигнута гола и 23 асистенције. Међутим, доживио је велико разочарање.

- Знамо да нико није очекивао да ће се Ајакс наћи у полуфиналу. Ово јесте сјајан резултат, али играмо у великом клубу и увијек желимо више. Тужно је, нисмо заслужили ово што нам се догодило - додао је момак из Бачке Тополе.

У финалу ће се првог јуна на стадиону "Ванда Метрополитано" састати два енглеска клуба – Ливерпул и Тотенхем.