latinica  ћирилица
24/09/2019 |  07:30 ⇒ 07:46 | Аутор: СРНА

Без струје 1.300 потрошача у Семберији

У градским и приградским насељима у Бијељини струју седам часова неће имати 1.300 потрошача због радова Електропреноса БиХ на трафостаници Бијељина 3 и Електро-Бијељине на припадајућим далеководима.
Струја - Фото: РТРС
СтрујаФото: РТРС

Ријеч је о потрошачима који се струјом снабдијевају са далековода Жељезничка и Ковиљуше, а прекид у испоруци трајаће од 8.00 до 15.00 часова, најављено је из предузећа "Електро-Бијељина".

Из овог предузећа је за данас најављен и годишњи ремонт на трафостаници Остојићево, због чега ће од 8.00 до 16.00 часова без електричне енергије бити 4.000 потрошача који се снабдијевају са далековода "Батковић", Црњелово, Бродац, Бегов пут и Тополовац.

У овом термину без струје ће бити потрошачи у насељеним мјестима Остојићево, Батковић, Мала Обарска, дијелу Велике Обарске, насељу Бродац, Балатун, Велино Село, те у појединим засеоцима у Горњем и Доњем Црњелову.

- Апелујемо да потрошачи уваже најављене радове и застоје на мрежи, јер смо у обавези да извршимо неопходан годишњи ремонт постројења - наводи се у саопштењу.