latinica  ћирилица
24/09/2019 |  10:47 ⇒ 22:44 | Аутор: РТРС

Пета сезона емисије "Твоје лице звучи познато" на РТРС (ФОТО)

Припреме за пету, спектакуларну сезону хуманитарне емисије "Твоје лице звучи познато" у којој ће се појавити нека од најзвучнијих имена српске јавне сцене увелико су у току.

Емитовање емисије креће у првој половини октобра и на велико одушевљење гледалаца водиће је Марија Килибарда, коју ћемо поново гледати у улози домаћина.

- Веома ме радује нова сезона ТЛЗП! Срећна сам што сам поново део оваквог пројекта! Морам признати да ми је недостајао овај формат, али и адреналин који доживљавамо на снимањима, изнова и изнова померајући границе када је ријеч о телевизијској продукцији. Ово ће сигурно бити најбоља сезона до сада јер имамо "Ол старс" такмичаре из претходних сезона. Сви они који су покупили симпатије публике поново ће бити на нашој гламурозној сцени и имаће задатке да пјевају, плешу и глуме! Једном су се показали као веома талентовани, али сада имају још тежи задатак! Треба задржати епитет најбољег, а конкуренција није ни мало лака! Ова сезона ће им бити као средња школа, зрелији су и знају шта их очекује. Лудо ћемо се забавити и стварно једва чекам да све то почне! - рекла је Килибарда.

 

Правила остају иста, а циљ је само један - бити хуман.

- И ове, као и претходних сезона наши такмичари имају могућност да након побједе донирају новац онима којима је то најпотребије. Ми живимо на Балкану гдје постоји велики број лица и установа којима је потребна оваква врста помоћи тако да у чије год руке новац оде, неће бити грешке - објашњава Килибарда.

Учесници овог најгледанијег телевизијског забавног формата биће Жељко Шашић, Ненад Кнежевић- Кнез, Драган Којић- Кеба, Ивана Петерс, Катарина Богићевић, Ана Кокић, Алекса Јелић, Данијел Кајмакоски, Едита Арадиновић и Ненад Пагонис.

Многи будући такмичари већ су ангажовали кореографе и тренере како би се што боље припремили за предстојећу сезону.

Иначе, као и претходних сезона, и ова је хуманитарног карактера, па у емисији нема испадања учесника као у већини других сличних програма, већ се бодови сабирају из сваке емисије и тако се учесници котирају од првог до посљедњег све до полуфиналне емисије. Тада се сабирају гласови жирија и публике и пет најбољих такмичара пролази у велико финале. Побједник сваке емисије добија 1.000 евра које додјељује по својој жељи онима којима су та средства потребна, а у финалу најбољи добија 25.000 евра.

До почетка емитовања највећег шоу програма на Балкану остало је још само мало времена, а судећи по такмичарима, пред нама је једна изузетно узбудљива и спектакуларна сезона!