latinica  ћирилица
29/08/2022 |  17:24 ⇒ 20:33 | Аутор: РТРС

Мариновић: Част се вратити у клуб који ме учинио бољим човјеком (ВИДЕО)

Част ми је што сам се вратио у Борац у којем сам стекао афирмацију. Тих шест година што сам провео као играч и тренер су ме учинили бољим човјеком и надам се да ћу оправдати указано повјерење, рекао је Винко Мариновић, нови тренер бањалучког ФК Борац.
Винко Мариновић (Фото: ФК Борац) -
Винко Мариновић (Фото: ФК Борац)

Мариновић је у недјељу водио први тренинг, а у сриједу у Новом Граду у 8. колу М.тел Премијер лиге БиХ са Борцем дочекује актуелног шампиона Зрињски.

Тим поводом је истакао да је потребно више енергије у свим сегментима игре Борца, као и веће ангажовање и квалитет у неким параметрима. 

Посебан аспект је приступ игри у чему се мора исказати већа жеља свих играча да се постигне бољи резултат, навео је нови тренер.

Осврнуо се и на предстојећи меч, напомињући да нису имали много времена за припреме, али да ће искористити све играче који су тренутно на располагању.

- Неке ствари ћемо у ходу рјешавати, јер након Зрињског слиједи окршај са Широким. Након четири утакмице слиједи пауза која ће нам добро доћи да искристалишемо неке ствари а ако буде било потребе разговараћемо и са управом клуба - каже Мариновић.

Иначе, Мариновић је на клупи црвено-плавих наслиједио Ненада Лалатовића који је отишао након споразумног раскида сарадње.