latinica  ћирилица
17/09/2022 |  20:29 ⇒ 20:31 | Аутор: СРНА

Стевандић: Предсједника Српске не треба да бирају странци

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић поручио је вечерас у Новом Граду да предсједника Републике Српске не треба да бирају странци.
Нови Град-Уједињена Српска - Фото: СРНА
Нови Град-Уједињена СрпскаФото: СРНА

- Имамо договор са коалиционим партнерима, он се базира на нашем програму да предсједника не требају да бирају странци. Овим је све речено - истакао је Стевандић.

Стевандић је на страначкој трибини рекао да се програм те странке базира на стабилизацији домаће привреде и ресурса, јер ће, како је рекао, преживјети само ко буде имао храну и енергију.

Он је изразио наду да ће Република Српска у овој кризи проћи боље од других, с обзиром на то да има велике обрадиве површине и највише киловат-часова по глави становника електричне енергије.

Кандидат на листи СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици један Мирослав Дрљача истакао је да треба подржати заједничке кандидате за српског члана Предсједништва БиХ Жељку Цвијановић и кандидата за предсједника Српске Милорада Додика.

- Они могу гласно рећи не за све оно што није добро за Републику Српску. Надам се да ћемо заједно славити побједу 2. октобра и наставити путем развоја наше Републике - изјавио је Дрљача.