latinica  ћирилица
25/09/2022 |  20:51 ⇒ 22:11 | Аутор: СРНА

Нешић: Oчекујемо добре изборне резултате

Кандидат ДНС-а за српског члана Предсједништва БиХ Ненад Нешић рекао је вечерас у Братунцу да подршка "трећем путу за Српску" у цијелој Републици расте и да ова странка очекује добре изборне резултате.
Ненад Нешић -
Ненад Нешић

- Ми се залажемо да живимо у нормалном свијету, дијалогу, разговору, договору и сарадњи са Европом и регионом, то је подршка `Отвореном Балкану`, подршка за националну стабилност и безбједност - поручио је Нешић на трибини у Братунцу.

Нешић је рекао да програм ове странке предвиђа просјечну плату у износу 2.000 КМ, а пензија 1.000 КМ, те изградњу 1.000 стамбених једница младима до краја мандата да би спријечили даљу депопулацију ових простора.

Уколико буде изабран за члана Предсједништва БиХ Нешић обећава да ће обезбиједити национално јединство по питању опстанка Републике Српске и њених институција и да повлачити витални национални интерес само за интерес Републике Српске.

Кандидат ДНС-а за предсједника Републике Српске Радислав Јовичић рекао је да су обишли цијелу Српску јер је њена цјеловитост и равномјеран развој у фокусу програма и дјеловања ДНС-а.

Јовичић је рекао да ће, уколико буде изабран, обезбиједити јединство, компромис и договор и представљати Републику Српску у најбољем свјетлу.

На вечерашњој трибини представљени су и кандидати ДНС-а за Парламенатрну скупштину БиХ из Изборне јединице три, те кандидати за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице седам.